httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dwyer, Simon" <sdw...@federalit.net>
Subject [users@httpd] Exchange 2007, Mod_Proxy, Activesync
Date Wed, 24 Sep 2008 04:33:12 GMT
Hi all,

Having an issue with Activesync and exchange 2007 going through mod_proxy.

It works fine when the mail box belongs to the internet accessible CAS but when that CAS passes
the request to another CAS it fails with a 0x85010014 error on the activesync device.

This works fine if the mobile device is on the internal network bypassing the proxy. So I
am kinda stuck.  Config follows, so could someone see if anything is jumping out at them as
wrong:

<VirtualHost 10.10.10.100:443>

DocumentRoot "/opt/www/owa"
ServerName <domain>:443
ServerAdmin
DirectoryIndex index.html index.php

SSLEngine on
SSLCipherSuite ALL:!ADH:!EXPORT56:RC4+RSA:+HIGH:+MEDIUM:+LOW:+SSLv2:+EXP:+eNULL
SSLCertificateFile <Cert Key>
SSLCertificateKeyFile <cert key>
SSLCertificateChainFile <cert key>

SSLProxyEngine on

RewriteEngine On

KeepAlive On
MaxKeepAliveRequests 200
KeepAliveTimeout 600
RequestHeader set Front-End-Https "On"
ProxyRequests Off
ProxyPreserveHost On
ProxyVia full

<Proxy *>
Order deny,allow
Allow from all
</Proxy>

ProxyPass         /Microsoft-Server-ActiveSync/  https://<internalserver>/Microsoft-Server-ActiveSync/
smax=50 max=60 ttl=1000 timeout=1000
ProxyPassReverse  /Microsoft-Server-ActiveSync/  https://<Domain>/Microsoft-Server-ActiveSync/
ProxyPass       /  https://<internalServer>/
ProxyPassReverse /  https//<Domain>/
</VirtualHost>



Mime
View raw message