httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gallardo, Lisa" <Li...@susd12.org>
Subject [users@httpd] RE: SSPI second prompt
Date Thu, 04 Sep 2008 17:35:11 GMT
Forgot to include what I've got in my httpd.conf for MOD_AUTH_SSPI:
    
    AuthName "Intranet Users Only"
    AuthType SSPI
    SSPIAuth On
    SSPIAuthoritative On
    SSPIDomain DOMAIN

    require group domain\user 


-----Original Message-----
Sent: Thursday, September 04, 2008 10:28 AM
Subject: [users@httpd] SSPI second prompt

Greetings,
I am using sspi to authenticate users against active directory. When the
site opens users get a login prompt but if they incorrectly enter their
login information they get the Authorization Required error and can't
refresh or go back to get the login again. They have to quit the
browser. Can I set up Apache so that it will give at least three
prompts? I'm using Windows 2003, apache 2.0.x.
Thank you.
Lisa

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message