httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nick Cooper" <nick.coo...@jdi-solutions.co.uk>
Subject Re: [users@httpd] Apache Monitor not Showing All Instances of Apache
Date Tue, 08 Jul 2008 13:42:40 GMT
William A. Rowe, Jr. wrote:

> Nick Cooper wrote:
>
>> Hello,
>>
>> I have four instances of Apache installed on a Windows XP SP2 machine, all
>> four instances are working correctly. The problem is Apache Monitor is only
>> showing two instances.
>>
>> Versions in use:
>> 2.0.61 - shown
>> 2.2.4 - shown
>> 2.2.8 - not shown
>> 2.2.9 - not shown
>>
>> 2.2.8 was previously showing before I added 2.2.9, however after adding
>> 2.2.9 I changed the service name for 2.2.8 by first removing it as a service
>> and adding it back.
>>
>> Before I restarted my computer 2.2.8 and 2.2.9 where included in Apache
>> Monitor.
>>
>> Is there any special config setting for Apache Monitor? Maybe a registry
>> setting?
>>
>
> No, apache monitor simply probes for services which invoke Apache.exe, or
> httpd.exe.  Perhaps you renamed the binary?  Try simply stoping and
> restarting the Apache Monitor.
>

That's what I thought originally, but all instances of Apache are running as
httpd.exe. I have tried countless restarts of the Monitor and or Apache
Servers. They still won't show.

Taken from the registry for 2.2.9:
ImagePath: "c:/apache/bin/httpd.exe" -k runservice

2.2.8:
ImagePath: "c:/apache228/bin/httpd.exe" -k runservice

Mime
View raw message