httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Frank Gingras <francois.ging...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Binding question.
Date Mon, 21 Jul 2008 15:00:27 GMT
James,

What does the error log say, exactly?

Frank.

James Sherwood wrote:
> Hello,
>
> I am having trouble binding apache to an ip.  It works fine for port 80 but when I try
to add port 443 something goes wrong.
>
> This is what I have:
> Listen 192.168.150.12:80
> Listen 192.168.150.12:443
>
> NameVirtualHost 192.168.150.12
> NameVirtualHost 192.168.150.12:443
>
> <VirtualHost 192.168.150.12:80>
> lets say this is mydomain.com
> </VirtualHost>
>
> <VirtualHost 192.168.150.12:443>
> lets say this is secure.mydomain.com
> </VirtualHost>
>
> With this config when I try to access mydomain.com I get a blank page(not page cannot
be displayed but a blank page) but secure.mydoman.com works.
> If I change the secure virtual host to just <VirtualHost> then mydomain.com works
but secure.mydomain.com shows a page cannot be displayed.
>
> What am I doing wrong?
>
> Thanks,
> --James
>   


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message