httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From MegaBrutal <megabru...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: mod_proxy: Proxy sends double requests to backend server
Date Mon, 30 Jun 2008 12:22:24 GMT
Nobody has idea what may cause this problem I've described? Has
anybody encountered something similar?

2008/6/27 MegaBrutal <megabrutal@gmail.com>:
> Hi all,
>
> I've encountered a very strange problem. I wanted to configure a
> proxy, but for some reason, it sends request twice to the backend
> server, and it usually results in a "400 Bad Request" response.
>
> With a program, I've recorded an example of a dummy request.
> 17:39:37 < GET / HTTP/1.1
> 17:39:37 < Host: xxxxxx.no-ip.com:8033
> 17:39:37 < User-Agent: putty
> 17:39:37 < Connection: Keep-Alive
> 17:39:37 < GET / HTTP/1.1
> 17:39:37 < Host: xxxxxx.no-ip.com:8033
> 17:39:37 < User-Agent: putty
> 17:39:37 < Connection: Keep-Alive
>
> I've triggered this by sending this request to the proxy:
> GET http://xxxxxx.no-ip.com:8033/ HTTP/1.0
> Host: xxxxxx.no-ip.com
> User-Agent: putty
>
>
> Some data of my Apache:
> Apache version: 2.2.8 *
> Platform: Win32
> Trird-party module used: PHP/5.2.6
>
> I even shown my config to a guy on the Freenode IRC channel, and he
> said my config is right, and he also wondered the problem. So I. Does
> someone have an idea what may cause this?
>
> * I've seen the changelog for 2.2.9, but it doesn't mention a fix for
> such a bug, so I didn't see point in upgrading right now.
>
> Thanks,
> MegaBrutal
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message