httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jayakrishnan M" <jay.krishn...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] cgi script fails
Date Sun, 01 Jun 2008 12:43:01 GMT
Got the reason.. erl interpreter is failing.
Now I'll try to figure out why it is failing.
Thanks for the help.

Jayakrishnan

On Sun, Jun 1, 2008 at 5:01 PM, Nick Kew <nick@webthing.com> wrote:
> On Sun, 1 Jun 2008 16:56:13 +0530
> "Jayakrishnan M" <jay.krishnanm@gmail.com> wrote:
>
>> The problem is the erlang module doesn't seem to be working when
>> called from the cgi script.
>> For testing, I put prints to stdout as well as file at the start
>> itself. But both are not happening.
>> I can't understand the reason for such a behaviour.
>
> Then I'd refer back a little more carefully to Eric Bowman's reply,
> and perhaps also try running your script under cg-eye.
>
> --
> Nick Kew
>
> Application Development with Apache - the Apache Modules Book
> http://www.apachetutor.org/
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message