httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nino Saturnino Martinez Vazquez Wael <nino.marti...@jayway.dk>
Subject [users@httpd] mod_proxy and preservehosts
Date Sun, 22 Jun 2008 00:22:00 GMT
Hi

I am running "multiple" web sites on my server, and I need for the 
backing application(tomcat) to be able to see which domain the user are 
coming from. So I have the below configuration.

It seems that the first request goes well. But every subsequent request 
gets the sub url appended so it looks like this 
"www.mydomain.com/ZeuzWeb-0.1-SNAPSHOT/", however it does not seem like 
it's my application since it still generates correct links : 
"www.mydomain.com/?parameters". Im not sure it it can be done without 
proxy preserve host? Once I turn it off again it works just fine.

Oh and btw I am using apache 2 on ubuntu(heron) server.




ProxyPreserveHost On
ProxyPass /images http://10.0.0.2:8180/ZeuzWeb-0.1-SNAPSHOT/images
    ProxyPass / http://10.0.0.2:8180/ZeuzWeb-0.1-SNAPSHOT/

    ProxyPassReverse / http://10.0.0.2:8180/ZeuzWeb-0.1-SNAPSHOT/
    <Proxy *>
    Order deny,allow
    Allow from all
    </Proxy>

-- 
-Wicket for love

Nino Martinez Wael
Java Specialist @ Jayway DK
http://www.jayway.dk
+45 2936 7684


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message