httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajeshp <rajesh.peddir...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Enquiry about Reserve Proxy
Date Wed, 04 Jun 2008 09:41:56 GMT

Hi..
i have also setup reverse proxy in my working envinorment
but the problem is i cannt get the images in the web page and in the page i
am not able to login
this problem is there for only some websites.but for other i can login and
the images are getting displayed..
Here is the code i have writen in the http.confg file..

ProxyRequests Off
#ProxyPreserveHost On
ProxyHTMLExtended On
UseCanonicalName Off
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^aspiresys.com$
RewriteRule (.*) /other-server-proxy/$1 [P] 
SetOutputFilter proxy-html
RewriteEngine on

 Script GET /cgi-bin/search
<Proxy *>
    Order deny,allow
    Allow from all
</Proxy>

ProxyPass /ass http://as.twosys.com/
ProxyPassReverse /ass http://as.twosys.com/
RewriteRule ^/ass$  /as/ [R]
RewriteRule ass([^/].*) /ass/$1 [R,QSA,L]
RewriteRule ^/(.*\.(png|jpg|jpeg)) http://as.twosys.com/$1 [NC,P,L]



ProxyHTMLURLMap http://as.twosys.com /ass


<Location /ass>
        ProxyPassReverse /
        ProxyHTMLURLMap / /ass//
        SetOutputFilter proxy-html
        ProxyHTMLURLMap /ass /ass/
        RequestHeader    unset  Accept-Encoding
 	RequestHeader set Front-End-HTTPS On
 	ForceType image/gif
    </Location>	




please help me in solving the issue


Advance Thanks





pdt_p wrote:
> 
> Hi....
> 
> I have setup a reserve proxy in my working environment. 
> I use Apache 2.2.6 and mod_proxy_html 3.0.0. I run this on windows xp.
> I do have a webserver running on difference subnet. I try to put the
> reserve proxy for that webserver(the one on difference subnet).
> I have follow the tutorial in this website :
> http://www.apachetutor.org/admin/reverseproxies
> I am able to render the page through the proxy but some images and css is
> missing. seems like the path is not right.
> this is my setting:
> 
> 
> <IfModule mod_proxy.c>
>     ProxyRequests Off
> 
>     <Proxy *>
>         Order deny,allow
>         Allow from all
>     </Proxy>
> ProxyHTMLLogVerbose On
> 
> ProxyPass / http://147.76.10.23/
> ProxyPass /sss/ http://147.76.10.23/ss/
> ProxyPass /ssss/ http://147.76.10.23/ss/ssss/
> 
> 
> ProxyHTMLURLMap http://147.76.10.23/ /
> ProxyHTMLURLMap http://147.76.10.23/ss /ss
> ProxyHTMLURLMap http://147.76.10.23/ssss /ssss
> 
> <Location />
>         ProxyPassReverse /
>         SetOutputFilter  proxy-html
>         ProxyHTMLURLMap  /      /
> 		RequestHeader    unset  Accept-Encoding
> </Location>
> <Location /ss/>
>         ProxyPassReverse /
>         SetOutputFilter  proxy-html
>         ProxyHTMLURLMap  /      /ss/
>         ProxyHTMLURLMap  /ss      /ss
>         ProxyHTMLURLMap  /ss/      /ss/
> 		RequestHeader    unset  Accept-Encoding
> </Location>
> 	
> <Location /ssss/>
>         ProxyPassReverse /
>         SetOutputFilter  proxy-html
>         ProxyHTMLURLMap  /      /ssss/
>         ProxyHTMLURLMap  /ssss      /ssss
>         ProxyHTMLURLMap  /ssss/      /ssss
> 		RequestHeader    unset  Accept-Encoding
> </Location>
> </IfModule>
> 
> * Any Idea why some images and css is missing and some is working properly
> (can be loaded as what I expected)? is there any settings that I miss? 
>   since the page that I request is containing a frame, is that any setting
> is required since some frame source is in the same level as root,ex:
> http://147.76.10.23/mysource1.html, and some source come from the lower
> level, ex: http://147.76.10.23/ss/mysecondsource.html?
> 
> * The other issue is, when I request this page thrugh IE, The page can be
> rendered but If i request it thorugh FireFox, the HTML code is display.
> any idea?
> 
> * If I modify  : 
>     - "ProxyPass / http://147.76.10.23/"  to "ProxyPass /app1/
> http://147.76.10.23/" 
>     - "ProxyHTMLURLMap http://147.76.10.23/ /" to "ProxyHTMLURLMap
> http://147.76.10.23/ /app1"
>     -  " <Location />
>               ProxyPassReverse /
>               SetOutputFilter  proxy-html
>               ProxyHTMLURLMap  /      /
>               RequestHeader    unset  Accept-Encoding
>           </Location>
>         " to "
>            <Location /app1/>
>                 ProxyPassReverse / 
>                 SetOutputFilter  proxy-html
>                 ProxyHTMLURLMap  /      /app1/
>                 ProxyHTMLURLMap  /app1  /app1
>                 RequestHeader    unset  Accept-Encoding
>            </Location>
>        " 
>    So when I request in the web browser the url change from
> http://hostname/ to http://hostname/app1/ 
>    By doing this what is render in the web browser is all the css and
> image link is not found? any idea?
> 
> 
> Thank you very much in advance.
> 
> 
> 
> Pdt
> 
> 
> 
>  
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Enquiry-about-Reserve-Proxy-tp14252046p17642873.html
Sent from the Apache HTTP Server - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message