httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From swilting <john.swilt...@wanadoo.fr>
Subject Re: [users@httpd] a problem config
Date Sat, 21 Jun 2008 14:48:38 GMT
the phenomenon occurs especially when there is no www


Le samedi 21 juin 2008 à 16:16 +0200, swilting a écrit :
> I do not understand this phenomenon
> 
> I have the name www.renelacroute.fr   and renelacroute.fr
> 
> I installed Dotclear and gallery2
> 
> 
> 
> http://www.renelacroute.fr/dotclear/
> 
> http://renelacroute.fr/dotclear
> 
> 
> that http://www.renelacroute.fr/gallery2/ 
> 
> http://renelacroute.fr/gallery2/
> 
> gallery2  points to the name server that is to say
> www.renelacroute.fr/gallery2 or http://renelacroute.fr/gallery2 
> 
> to solve a r13151.ovh.net/gallery2 / No I have not the same problem with
> dotclear
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message