httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jesse Sheidlower <jes...@panix.com>
Subject Re: [users@httpd] Setting up single-site anonymizer?
Date Thu, 22 May 2008 14:27:19 GMT
On Mon, May 19, 2008 at 10:26:26PM +0100, Nick Kew wrote:
> On Mon, 19 May 2008 15:15:17 -0400
> Jesse Sheidlower <jester@panix.com> wrote:
> 
> 
> > Thanks. There seem to be two problems with this:
> 
> All is explained at http://www.apachetutor.org/admin/reverseproxies

Thanks. I had tried to follow this originally, and just tried
again, but without much luck. The most obvious problem is that
I'm getting a segfault from somewhere, and I'm not sure where.
When I run in debug mode, a request ends with (address changed):

[Tue May 20 09:26:38 2008] [info] [client 1.2.3.4] Content-Type is text/html; charset=UTF-8
[Tue May 20 09:26:38 2008] [info] [client 1.2.3.4] Got charset UTF-8 from HTTP headers
[Tue May 20 09:26:39 2008] [notice] child pid 90487 exit signal Segmentation fault (11)

I also wasn't clear on what kind of flags to use with
ProxyHTMLExtended, if my goal is as described, just to let
everything go through.

I can post my configuration if necessary. If there's any other
solution, I'm still very keen to hear it. If there's a more
appropriate list or forum for this, I'll post there instead.

Thanks.

Jesse Sheidlower

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message