httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] file doesn't exist
Date Sat, 19 Apr 2008 22:36:40 GMT
On Sat, Apr 19, 2008 at 2:53 AM, Martin S <fsydit@forumsyd.net> wrote:
> Davide Bianchi skrev:
>
>
> > Martin S wrote:
> >
> > > /var/www/apache2-default, still it tries to find /htdocs for the outside
> boxen.
> > >
> >
> > Your configuration is certainly broken. How do you get it from the
> localhost and how do you get it from 'outside' boxen?
> > Maybe you have vhost without knowing.
> >
>  It's most certainly broken as it "doesn't work" properly. Not sure what you
> mean "how do you get it....". If I browse (with Firefox) localhost I get the
> proper site, if I browse the IP-address from another box on the network I
> get the error. Same thing happens if I browse for the public URL.
>  Yes, *might* be some "unknown" vhost. Need to check that as well, it should
> be set up in httpd.conf right?

Davide is almost-certainly correct that this is a problem with
<VirtualHost>s in httpd.conf or in an Include'd config file. Check all
your config files for <VirtualHost> definitions. Also, if you need
more help, post exact error and access log messages.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message