httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Evelyn Wilkerson" <eve...@hybriddesign.net>
Subject RE: [users@httpd] Configuration problem
Date Mon, 07 Apr 2008 16:53:56 GMT
It's running successfully, when I enter localhost in my browser address bar
it says "it works!". 

But how do I need to set it up so that I can bring up my files by entering
C://localhost/foldername/filename ? Do I just put them in the htdocs
directory? There are htdocs directories. One inside the other.

Thank you.


-----Original Message-----
From: wi [mailto:icebattle@gmail.com] 
Sent: Monday, April 07, 2008 12:47 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Configuration problem

Do you have IIS running on this box? If so, you can stop it from the
admin panel.

cheers


On Mon, Apr 7, 2008 at 9:43 AM, Evelyn Wilkerson
<evelyn@hybriddesign.net> wrote:
>
>
>
>
> That still didn't work so I uninstalled and am reinstalling it. When I
went
> through the installation process it asked me for my destination folder. I
> entered C:\Apache2.2\htdocs. Now under Windows Explorer it's showing
another
> htdocs inside the htdocs folder. I'm sorry for being so obtuse, but I just
> don't get it. I'm going to uninstall it, what should I enter as the
> destination? I want to be able to use
> http://localhost80/foldername/filename.shtml to be able to access my
files.
> So what destination do I enter for the installation? Thanks again.
>
>
>
>  ________________________________
>
>
>
>
> From: Narendra Verma [mailto:narendra.verma@impetus.co.in]
>  Sent: Monday, April 07, 2008 10:36 AM
>  To: 'Evelyn Wilkerson'
>  Subject: RE: [users@httpd] Configuration problem
>
>
>
>
>
> No, this is  like
>
>
>
> #Listen 12.34.56.78:80
>
>   Listen 1100
>
>
>
>  ServerName 12.34.56.78:1100
>
>
>
>
>
> Thanks
>
> Narendra Verma
>
>
>
> -----Original Message-----
>  From: Evelyn Wilkerson [mailto:evelyn@hybriddesign.net]
>  Sent: Monday, April 07, 2008 8:04 PM
>  To: narendra.verma@impetus.co.in
>  Subject: RE: [users@httpd] Configuration problem
>
>
>
> This is what I have now in the config file:
>
> #ServerName localhost:80
>
>
>
> And you are saying I should change it to:
>
> #ServerName 12.34.56.78.80:1100
>
>
>
> And this:
>
> #Listen 12.34.56.78:80
>
> Listen 80
>
>
>
> Should be changed from Listen 80 to Listen 1100?
>
>
>
> Right?
>
>
>
> Thank you!
>
>
>
>
>  ________________________________
>
>
> From: Narendra Verma [mailto:  ]
>  Sent: Monday, April 07, 2008 10:21 AM
>  To: users@httpd.apache.org
>  Subject: RE: [users@httpd] Configuration problem
>
>
>
> Hi
>
>
>
> Just change your listen port in httpd.conf file
>
> Listen 1100
>
> ServerName  <ip>:1100
>
>
>
> Narendra
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
>  From: Evelyn Wilkerson [mailto:evelyn@hybriddesign.net]
>  Sent: Monday, April 07, 2008 7:38 PM
>  To: users@httpd.apache.org
>  Subject: [users@httpd] Configuration problem
>
>
>
> I'm a complete newbie to Apache, I've used it in the past for SSI
purposes,
> but Apache was already installed & configured. Now I'm trying to do this
on
> my own and I'm totally lost. I'm receiving the following error message
when
> I try to start Apache:
>
>
>
> Only one usage of each socket address is normally permitted. Could not
bind
> to address 0.0.0.0:80
>
> No listening sockets available, shutting down.
>
>
>
> Anyone that can help, I really appreciate it.
>
>
>
> Thank you!
>
> Evelyn
>
>
>
>
> No virus found in this outgoing message.
>  Checked by AVG.
>  Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
> 8:56 AM
>
>
>
> No virus found in this incoming message.
>  Checked by AVG.
>  Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
> 8:56 AM
>
>
>
> No virus found in this outgoing message.
>  Checked by AVG.
>  Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
> 8:56 AM
>
>
>
> No virus found in this incoming message.
>  Checked by AVG.
>  Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
> 8:56 AM
>
>
>
> No virus found in this outgoing message.
>  Checked by AVG.
>  Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
> 8:56 AM
>



-- 
Cheers
Wayne

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


No virus found in this incoming message.
Checked by AVG. 
Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
8:56 AM
 

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG. 
Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.8/1363 - Release Date: 4/7/2008
8:56 AM
 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message