httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Phi-Long LE <phi-long...@cp.finances.gouv.fr>
Subject [users@httpd] weird behaviour: Apache still serve JS
Date Mon, 17 Mar 2008 11:10:35 GMT
Experts,

I have a weird behaviour between iPlanet Webserver and Apache 2.2.4.

When requesting a JavaScript either Apache or iPlanet return code 200 on 
the first request.
When requesting again the same Javascript, iPlanet returns code 304 but 
Apache still provide it returning code 200.

Is there any attribute to set up in httpd.conf without using any Apache 
mods ?
Do I miss something ?

here is the ratio between the two environments with currently 10k users.

_mhplw21(Apache Server)
_
mhplw21:apphls grep communs.js access_log | wc -l
83938
mhplw21:apphls grep communs.js access_log | grep " 200 " | wc -l
23735
mhplw21:apphls grep communs.js access_log | grep " 304 " | wc -l
60369
_
mhpuw21 (iPlanet Server)
_
[webuser@mhpuw21 logs]$ grep communs.js access | wc -l
 44025
[webuser@mhpuw21 logs]$ grep communs.js access | grep " 200 " | wc -l
   259
[webuser@mhpuw21 logs]$ grep communs.js access | grep " 304 " | wc -l
 43832


28% (apache) versus 0,5% (iPlanet)

Phi-Long LE




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message