httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From EJMcL...@petersonmachineryco.com
Subject Re: [users@httpd] not setting up right
Date Thu, 28 Feb 2008 15:41:43 GMT
I down loaded and unzipped the file and tried to execute and install but my
vista system isn't recognizing any of the file formats. I'm wondering if I
didn't down load the wrong program.
I tried repeating the down load of the program to see if some of it just
didn't come through.
(Embedded image moved to file: pic18716.jpg)



                                                                           
             "Joshua Slive"                                                
             <joshua@slive.ca>                                             
             Sent by:                                                   To 
             jslive@gmail.com          users@httpd.apache.org,             
                                       ddogej@excite.com                   
                                                                        cc 
             02/28/2008 06:31                                              
             AM                                                    Subject 
                                       Re: [users@httpd] not setting up    
                                       right                               
             Please respond to                                             
             users@httpd.apach                                             
                   e.org                                                   
                                                                           
                                                                           
                                                                           




On Wed, Feb 27, 2008 at 9:21 PM, Edwin <ddogej@excite.com> wrote:
>
> Hey i just downloaded the latest version of apache and i can't get it to
set
> up on my system. It isn't recognizing any of the platform files.

You're going to have to give more details than that if you want help.
Exactly what did you do and exactly what was the result? Include
command lines and exact error messages.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



Mime
View raw message