httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike - W0TMW <mi...@crucis.net>
Subject Re: [users@httpd] HTTPD won't start. Fails with error message. RESOLVED
Date Sat, 16 Feb 2008 21:43:44 GMT
Follow-up.

I deleted system-config-httpd.conf from /etc/httpd/conf.d and now httpd 
lights off like it should.  A word of warning to myself---don't take the 
easy route.  Use VI.

Thank you all.

Mike W

"Lose not thy airspeed lest the ground rises up and smites thee." - Anon.



Joshua Slive wrote:
> On Feb 16, 2008 3:36 PM, Mike - W0TMW <mikew@crucis.net> wrote:
>
>   
>> Any other ideas why x.x.x.30 is failing?
>>     
>
> It's been suggested twice (once in the link I sent you and once by Dan
> Mitton) to check httpd.conf and any Include'd files for superfluous
> Listen statements that could be conflicting with your main Listen.
>
> Joshua.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>   

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message