httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew2008 <kingdom2domin...@hotmail.com>
Subject [users@httpd] Re: re[users@httpd] verse https to http proxy not fully working
Date Sat, 23 Feb 2008 18:37:12 GMT



udotirol wrote:
> 
> So in order to solve the riddle myself, the problem was really well
> hidden and not due to a the configuration I posted above.
> 
> The problem was that I had mod_deflate globally enabled for the https
> host (being not only a reverse proxy but also a "regular" webserver as
> well), resulting in mod_deflate obviously having some precedence over
> mod_proxy_html and that again resulting in mod_proxy_html not converting
> anything.
> 
> Disabling mod_deflate globally and enabling it only where I really
> needed it, solved the problem.
> 
> However, this looks like a mod_proxy_html <=> mod_deflate interaction
> problem.
>  
> 

Hi there...is it okay if you can post all the changes that you made to your
httpd.conf in order to make things work please?  Sorry, i'm not familiar
with the mod_deflate module and I'm new to Apache.  I think I have the same
problem that you have.  Thanks in advance.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/reverse-https-to-http-proxy-not-fully-working-tp15620512p15655520.html
Sent from the Apache HTTP Server - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message