httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andre Hübner <Andre.Hueb...@gmx.de>
Subject [users@httpd] Apache 2.2.8 - Segmentation fault
Date Tue, 26 Feb 2008 09:43:13 GMT
Apache2.2.8/php5.2.5 Suse10.1

Hi List,

i have a problem with segfaults in my ApacheInstallation after running a few days/hours
I switched LogLevel to debug and thats what i got:

[Mon Feb 25 03:22:36 2008] [debug] proxy_util.c(1670): proxy: grabbed scoreboard slot 0 in
child 27415 for worker proxy:reverse
[Mon Feb 25 03:22:36 2008] [debug] proxy_util.c(1689): proxy: worker proxy:reverse already
initialized
[Mon Feb 25 03:22:36 2008] [debug] proxy_util.c(1778): proxy: initialized single connection
worker 0 in child 27415 for (*)
[Mon Feb 25 03:22:38 2008] [notice] child pid 8507 exit signal Segmentation fault (11)

This proxy-debuginfo appears before every single or group of segfaults.
I do not know at this time which script is called, but may be these lines of errorlog are
enough to point to typical error (i hope)
Often i have this problem in combination with zend-optimizer and doing http-include in php-script.
If i restart apache then all works fine,
problem occurs after running days/hours.
This are my installed moduls:


apache22-mod_usertrack-2.2.8
apache22-mod_speling-2.2.8
apache22-mod_ssl-2.2.8
apache22-mod_mime-magic-2.2.8
apache22-mod_frontpage-5.0.2.4803
apache22-mod_fcgid-2.2-6
apache22-2.2.8-22
apache22-mod_proxy-2.2.82
apache22-mod_expires-2.2.8
apache22-mod_deflate-2.2.8
php5-mod_apache22-5.2.5


Dont know what to do now. Is there something i can do? Should i provide more debuginfo?

Thank you
Andre
Mime
View raw message