httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mark Batty (Gmail)" <mjba...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Blank error log message
Date Thu, 31 Jan 2008 21:09:10 GMT
Thanks for the feedback Joshua, I'll dig a bit deeper.

Mark.

Joshua Slive wrote:
> On Jan 31, 2008 3:08 AM, Mark Batty <mjbatty@gmail.com> wrote:
>> Hi all
>>
>> I'm new to the list and quite new to apache so be gentle :)
>>
>> I can make sense of most of the error log, however I am getting an
>> error message but without any message text as follows:
>>
>> [Thu Jan 31 09:04:40 2008] [error] [client 10.16.77.47]
>>
>> That's it, no message text on the right as with other messages.
>>
>> Is this normal or is something wrong?
> 
> This could be the result of a CGI script writing a blank line to stderr.
> 
> Otherwise, you likely have a broken module that is sending garbage to the log.
> 
> Joshua.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message