httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "jocke khazad" <khaz...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Problems to load default pages in subdirectoires
Date Mon, 17 Dec 2007 11:52:40 GMT
Same resault with

http://www.example.com/jsp/admin

and

http://www.example.com/jsp/admin/

On Dec 17, 2007 12:41 PM, Krist van Besien <krist.vanbesien@gmail.com>
wrote:

> On Dec 17, 2007 12:21 PM, jocke khazad <khazad1@gmail.com> wrote:
> > Hi Everyone,
> >
> > I have an odd problem with my apache server.
> >
> > Server version: Apache/2.0.46
> >
> > My default page in www.exmaple.com is index.jsp and it loads fine if you
> > enter http://www.example.com.
> >
> > here is the problem,
> >
> > When I enter http://www.example.com/jsp/admin it doesn't work.
>
> What happens when you try to load
>
> http://www.example.com/jsp/admin/ (With / at the end!)
>
> Krist
>
> --
> krist.vanbesien@gmail.com
> krist@vanbesien.org
> Bremgarten b. Bern, Switzerland
> --
> A: It reverses the normal flow of conversation.
> Q: What's wrong with top-posting?
> A: Top-posting.
> Q: What's the biggest scourge on plain text email discussions?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message