httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arnab Ganguly" <agangul...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Invalid URI in request
Date Mon, 10 Dec 2007 13:31:01 GMT
Hi ALL,
Thanks for the update, I have tried the below procedure, but it gives me
"Invalid method in request" and not "Invalid URI in request".How do I
simulate the later.
Thanks in advance.
Regards
-A

On Dec 6, 2007 11:30 PM, Krist van Besien <krist.vanbesien@gmail.com> wrote:

> On Dec 5, 2007 3:37 PM, Arnab Ganguly <aganguly01@gmail.com> wrote:
> > Hi All,
> > Thanks for all the info.I agree there is some issue with request as HTTP
> > method is missing in the request for which I get invalid URI in the
> error
> > log.But wanted to know how is it possible to send such invalid request?
> Do
> > we have any tool by which  I can test this thing.
>
> This is quite easy.
> Just do telnet www.domain.com 80
> Then type in whatever malformed request you want to be sent.
>
> Krist
>
> --
> krist.vanbesien@gmail.com
> krist@vanbesien.org
> Bremgarten b. Bern, Switzerland
> --
> A: It reverses the normal flow of conversation.
> Q: What's wrong with top-posting?
> A: Top-posting.
> Q: What's the biggest scourge on plain text email discussions?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message