httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stephen Johnston" <stephen.johns...@guildlaunch.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache Losing Post Data
Date Fri, 09 Nov 2007 14:48:17 GMT
The requests are not posted by Javascript and SSL is not involved. We're
pulling out hair out on this one. There are certainly *similar* issues out
there, but this one seems to be unique.

-Stephen


On 11/6/07, Nick Kew <nick@webthing.com> wrote:
>
> On Mon, 5 Nov 2007 22:42:32 -0500
> "Stephen Johnston" <stephen.johnston@guildlaunch.com> wrote:
>
> > Greetings,
> >
> > I have a fairly busy application, 11 million pageviews a month or so,
> > that uses Windows 2003, Apache 2.0.5x and php 5.2.3 using mod_rewrite
> > on about 90% of the requests.
> >
> > The application periodically and without an obvious reason just
> > completely loses all POST data. The php $_POST object is completely
> > empty and the raw post data in php://input are completely empty.
>
> Looks like http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43738
>
> --
> Nick Kew
>
> Application Development with Apache - the Apache Modules Book
> http://www.apachetutor.org/
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


-- 
Stephen Johnston
President/CEO
Guild Launch, LLC
http://www.guildlaunch.com/

Communities for online gamers, guilds and clans.

Mime
View raw message