httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matt Bullock" <mbull...@root9.com>
Subject RE: [users@httpd] Redirect HTTPS --> HTTP
Date Fri, 30 Nov 2007 20:27:39 GMT
Here is the output of log level 9:


70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800]
[www.domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b01ad0/initial/redir#1] (4)
RewriteCond: input='{SERVER_PORT}' pattern='=81' => not-matched
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b01ad0/initial/redir#1] (3)
applying pattern '^.*$' to uri '/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var'
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b01ad0/initial/redir#1] (4)
RewriteCond: input='{SERVER_PORT}' pattern='=81' => not-matched
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b01ad0/initial/redir#1] (3)
applying pattern '^.*$' to uri '/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var'
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800]
[www.domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b01ad0/initial/redir#1] (1)
pass through /error/HTTP_NOT_FOUND.html.var
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b7c6a8/subreq] (2) init rewrite
engine with requested uri /error/include/top.html
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b7c6a8/subreq] (3) applying
pattern '\.(html|php|css|js|jpg|gif|png|pdf|txt|swf|flv|wmv|wav|htm)$'
to uri '/error/include/top.html'
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b7c6a8/subreq] (4) RewriteCond:
input='!' pattern='(.*)' => matched
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555b7c6a8/subreq] (1) pass through
/error/include/top.html
70.104.12.9 - - [30/Nov/2007:12:15:49 --0800] [www.
domain.com/sid#55555585b900][rid#555555c8c1f8/subreq] (2) init rewrite
engine with requested uri /error/include/bottom.html

I see the issue with server_port =81 not being matched, but I have tried
removing that directive, as well as changing it to !=81.  I don't really
have any leads as to what to try next.

Thanks for your help,

Matt

-----Original Message-----
From: Krist van Besien [mailto:krist.vanbesien@gmail.com] 
Sent: Friday, November 30, 2007 11:44 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Redirect HTTPS --> HTTP

On Nov 30, 2007 7:51 PM, Matt Bullock <mbullock@root9.com> wrote:

> Are there any clues as to why this wont work?  Is there anything else
I
> can check, raise the log level?

Raise loglevel. You'll see what gets matched and what not.

Krist


-- 
krist.vanbesien@gmail.com
krist@vanbesien.org
Bremgarten b. Bern, Switzerland
--
A: It reverses the normal flow of conversation.
Q: What's wrong with top-posting?
A: Top-posting.
Q: What's the biggest scourge on plain text email discussions?

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message