httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Not having luck running Perl script
Date Tue, 09 Oct 2007 18:10:04 GMT
On 10/9/07, Robert A. Rawlinson <rarawlinson@cinci.rr.com> wrote:
> Thanks! I found the correct directory for the perl file. Now however
> when it runs it brings up a window which says I have chosen to open a
> file which is a Perl script and offers to open in an editor instead of
> running the script. I must still have something set wrong. Do you have
> any idea which it could be? I have gone over the faq for cgi scripts and
> I thought I had done all it said.

If you download and open this file, what is inside? If it is the
output of your cgi script, then the problem is simply that your cgi
script is not sending the proper Content-Type header. If it is the
source-code of the cgi-script, on the other hand, this means that you
haven't configured apache to treat the file as a CGI script. You can
do this with the AddHandler or SetHandler directive, although it is
done automatically if you use ScriptAlias.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message