httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Roby Sottini <rsott...@yahoo.com>
Subject Re: [users@httpd] Error starting Apache2.2.6
Date Sun, 14 Oct 2007 18:10:52 GMT
i put # before three lines in httpd.conf file. the lines says something about PHP.
then i execute C:\Apache2.2\bin>httpd.exe -X   but appears the typical window of Windows.
The information of the error of the window is the following:

szAppName : httpd.exe     szAppVer : 2.2.6.0     szModName : unknown     
szModVer : 0.0.0.0     offset : 00000000

C:\DOCUME~1\Olinda\CONFIG~1\Temp\WER1a54.dir00\httpd.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Olinda\CONFIG~1\Temp\WER1a54.dir00\appcompat.txt






"William A. Rowe, Jr." <wrowe@rowe-clan.net> wrote:


Roby Sottini wrote:
> I execute this:
> 
> C:\Apache2.2\bin>httpd.exe -X
> 
> but it doesn't work like i want. It show me the same error every 5 seconds.

If you want help please don't make us pull teeth!!!

WHAT error?

also, did you follow nick's instructions?  They probably weren't clear, did you
modify the file C:\Apache2.2\conf\httpd.conf and comment out (start the line
with a '#' which causes it to be ignored) any lines that referred to PHP, and
then verify everything (but PHP) is working?

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See  for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



       
---------------------------------
 For ideas on reducing your carbon footprint visit Yahoo! For Good this month.
Mime
View raw message