httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dragon <dra...@crimson-dragon.com>
Subject Re: [users@httpd] Php not running
Date Mon, 29 Oct 2007 15:15:25 GMT
Vishal Gaurav wrote:
>Hi,
>Thanks for your suggestion. Yes i am save the file as .php . I am 
>able to get info to use this script in php file <?php phpinfo(); ?> 
>and i was also attached the phpinfo out put file in this mail.When i 
>was trying to run this script then browser gives internal server 
>error(500) in title bar.And nothing is displayed in browser. I am 
>successfully install Apache on my machine. And when i try to run 
><http://localhost/>http://localhost/ browser displayed its works! message.
>
---------------- End original message. ---------------------

There are only two ways to troubleshoot this, either examine the 
Apache error log or enable error reporting in PHP. Enabling error 
reporting is done in PHP's configuration file. It is disabled by 
default because it is a security risk. If you choose to enable it, be 
sure to turn it off when you get the problem resolved.

Unless this turns out to be an Apache specific configuration issue, 
you may find better assistance on a PHP support forum.

Dragon

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Venimus, Saltavimus, Bibimus (et naribus canium capti sumus)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message