httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] No welcome page and default images not showing
Date Mon, 10 Sep 2007 20:35:34 GMT
On 9/10/07, Poohba <poohba@blkpoohba.dyndns.org> wrote:
> I have recently upgraded to fedora 7 from fc5.  I then did a fresh
> install of fedora 7 and that is currently what I am working in.  I
> installed httpd from yum and i tried just copying over my
> saved /etc/httpd/conf/httpd.conf from fc5.  That didn't work.  Getting
> many errors.
>
> I have since removed httpd, reinstalled it and now working with a fresh
> copy of everything.  Initially I get a page cannot be displayed and in
> the error_log I get :
> [Mon Sep 10 16:03:13 2007] [error] [client 71.187.89.208] Directory
> index forbidden by Options directive: /var/www/html/
> [Mon Sep 10 16:03:13 2007] [notice] child pid 5373 exit signal
> Segmentation fault (11)

Something's very broken. Likely a third-party module. To find out
what, you need to get a core dump file and use gdb to get a backtrace.
http://httpd.apache.org/dev/debugging.html#crashes

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message