httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sander Temme <scte...@apache.org>
Subject Re: [users@httpd] Binaries prepared for users@ win32 testing
Date Sat, 22 Sep 2007 18:34:54 GMT

On Sep 19, 2007, at 9:43 PM, William A. Rowe, Jr. wrote:

> validate the newest installers *especially on vista or 2008* you will

Running apache_2.2.6-win32-x86-openssl-0.9.8e.msi on a 64 bit pre- 
release of Longhorn.

Running as (AD Domain) Administrator.

Installer is of course not signed, so it pops up an "Unknown  
Publisher" dialog.

Typical install into C:\Program Files (x86)\Apache Software Foundation 
\Apache2.2\

Installation Wizard completes without protest.

ApacheMonitor shows up in Systray and shows all (one) service(s)  
running.

"It Works!" is served when browsing to http://localhost/ using  
Internet Explorer.

Unable to connect from outside.

Punched a hole in the Windows Firewall for httpd.exe, no immediate  
result.

Stop-started Apache service, no result.

Found out the VMWare instance's MAC address didn't match its entry in  
dhcpd.conf on my DHCP server, fixed...

It Works!

Service is still logging on as Local System account, but that can be  
changed by the person who deploys it.  It's not up to our installer  
to start creating accounts on the box/Domain.

Looking good!

S.

-- 
Sander Temme
sctemme@apache.org
PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF




Mime
View raw message