httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Heald <mike.he...@tobias.tv>
Subject Re: [users@httpd] SERVER_PORT always reported at 80 (apache 2.2)
Date Tue, 04 Sep 2007 15:26:17 GMT

Thank you, that's what I was missing!

Cheers!

Mike

On Tuesday 04 September 2007 16:19:28 Joshua Slive wrote:
> On 9/4/07, Mike Heald <mike.heald@tobias.tv> wrote:
> > Hi all,
> >
> > I'm running apache 2.2 on ubuntu 7.04 and I'm seeing come strange
> > behaviour with the SERVER_PORT environment variable.
> >
> > My server does not listen on port 80. My ports.conf contains :
> > Listen *:4242
> >
> > and an nmap of my host shows only port 4242 listening. However, when I
> > make a request to a cgi application, the SERVER_PORT env variable is set
> > to 80. I've seen a few people with the same problem, but they were
> > running 1.3 so the solution of having a Port directive does not work for
> > me.
>
> Check your setting of UseCanonicalName and ServerName. Note that
> ServerName now takes a :port argument, so it does exactly what the
> Port directive did in 1.3.
>
> Joshua.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message