httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Any idea how to get the second SSL cert working?
Date Sat, 04 Aug 2007 23:31:42 GMT
On 8/4/07, apache@phptrainer.net <apache@phptrainer.net> wrote:
> I have 2 certs installed.  One is for the main site and the other is for a
> subdomain.  Both are set up as "VirtualHost"s in the ssl.conf file.  I
> also set the default one to use the primary site's certs.  The certs are
> from GoDaddy.  I have a NameVirtualHost specified for port 80 and port
> 443.  It seems like I have everything covered, but I go to the subdomain
> and it tells me it's using the cert for the main site.  The main site cert
> does appear to be working properly.  Any ideas?
>
> Side note... I'm trying to point port 80 and 443 to the same directory on
> the server for the main site.  Could that be causing the problem?

Sounds like you are trying to do ssl hosting with name-based virtual
hosts. That won't work. An explanation is here:
http://wiki.apache.org/httpd/NameBasedSSLVHosts

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message