httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Peter Kuzma" <peter.ku...@finance.si>
Subject [users@httpd] random blank pages problem
Date Mon, 13 Aug 2007 10:56:50 GMT
Hi,

i'm having problems with Apache 1.3/php 4.4/mod_gzip 1.3.19.2a.

Before enabling mod_gzip some (random) pages didn't load properly (only half
of the page has loaded or cut the text in the middle and/or some of my
javascript code has been displayed on the screen where page has stopped
loading) - that has mainly been the problem for users with slow internet
connection (56kbps or ISDN line users) but also some users with broadband
connection experienced the same thing.

When enabling mod_gzip those users with slow internet connection have no
problems anymore but new problem occured - all users are getting random
blank pages from time to time.

It goes like this:

at first you're waiting for page to load - seems like browsers is loading
something... then blank page pops out - page could not be displayed. it
occurs more often in IE7 than in Mozilla. Don't know about Safari and Opera
though.

Funny thing is there is enough system memory and there's nothing in apache
error log even though it logs errors if you create parse error or if i set
memory_limit too low in php.ini.

Anyone ever crossed anything like this? i can post apache/php configuration
if you need.

Thank you for any info/help.

Regards,

Peter


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message