httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <gerocoma-foro...@yahoo.com>
Subject RE: [users@httpd] AccessLog isn't logging
Date Fri, 24 Aug 2007 19:28:05 GMT
Still not working.

I've added the CustomLog to my VirtualHost....

=(



--- "Fought, Richard" <rich.fought@gdit.com> escribió:

> 
> 
> > 
> > I don't know why my access_log file is always 0
> bytes size. 
> > I've searched all among httpd.conf but can't find
> where's the problem.
> > 
> 
> Do you have CustomLog directives defined in any
> virtual hosts?  I
> believe that would cause the behavior you are
> seeing.
> 
> See
>
http://httpd.apache.org/docs/2.0/logs.html#virtualhost
> 
> Rich 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the
> Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for
> more info.
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest:
> users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> users-help@httpd.apache.org
> 
> 



      ____________________________________________________________________________________
¡Sé un mejor asador!
Aprende todo sobre asados.                      
http://mx.yahoo.com/promos/mejorasador.html

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message