httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kiu <...@gmx.net>
Subject [users@httpd] solved was 400 with absoluteURI in GET/POST
Date Tue, 21 Aug 2007 15:22:45 GMT
mod_jk had problems to understand the request.

Upgrading from
    libapache2-mod-jk 1.2.18-3etch1 (debian)
to
    mod_jk-1.2.25-httpd-2.2.4.so
fixed it (probably because of new default option "JKOption 
+ForwardURIProxy").

Kiu wrote:
> Hi,
>
> newer Samsung phones have an unusual bug (in j2me, not the wap browser).
>
> They send an absoluteURIs in their GET/POST line. According to RFC 
> 1945 this is only allowed when speaking to a proxy. Apache replies to 
> these requests with a "400 INVALID URI" reply.
>
> Is there a possibility to rewrite the wrong host line, tell apache to 
> accept this crap or setup a fake proxy before it ?
> Any idea how to get this running ?
>
> TIA
>
> - Request Samsung SGH-X820
> POST http://a.e.m.de/b/g HTTP/1.1
> Host:a.e.m.de
> User-Agent:SEC-SGHX820/1.0 NetFront/3.2 Profile/MIDP-2.0 
> Configuration/CLDC-1.1 UNTRUSTED/1.0
> x-wap-profile:http://wap.samsungmobile.com/uaprof/x820_10.xml
> content-length:150
> Content-Type:application/binary
>
> HTTP/1.1 400 Invalid URI
> Date: Thu, 16 Aug 2007 14:58:13 GMT
> Server: Apache/2.2.3 (Debian) mod_jk/1.2.18 mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c
> Content-Length: 0
> Connection: close
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> - Setup
>

-- 
kiu


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message