httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] script alias / directory woes
Date Wed, 18 Jul 2007 13:51:19 GMT
On 7/18/07, Jeff Fulmer <jeff@joedog.org> wrote:
> Hi,
>
> We're moving from 1.3.x to 2.0.59. I discovered a problem with my config
> that didn't port well. Here's the relevant block:
>
> ScriptAlias /bin "/usr/local/data/redirect/bin"
> <Directory "/usr/local/data/redirect/bin">
>   AllowOverride None
>   Options ExecCGI
>   Order allow,deny
>   Allow from all
> </Directory>
>
> My problem lies in the execution of scripts in subdirectories. In other
> words,
>
> /bin/haha executes just fine.
>
> But /bin/papa/haha does not. In fact, I get a 404 error that tells me that
> /bin/papa/haha is not found. Like I said, this configuration worked
> perfectly under 1.3.x. So far I can't locate the directive/feature/etc.
> that enables me to execute scripts in a sub directory.

Nothing there has changed in 2.x as far as I know. It should work in
subdirectories perfectly fine.

You may have something elsewhere in your config interfering.

Perhaps you can show us exact error and access log entries for the failure case.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message