httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From JJ <josh8...@yahoo.com>
Subject [users@httpd] trouble sending environmental variable
Date Tue, 24 Jul 2007 04:45:50 GMT
Hello:
I am new at this and have apache 2 on my local
machine.  On this machine, I can open a terminal,
start python, and import the scipy module.  That
module requires that the LD_LIBRARY_PATH vaiable be
set, which it is in my .rcbash file.  However, when I
run a cgi script the import of scipy fails and I get
the message that it cannot find the shared library it
is looking for.  I tried ading SeEnv LD_LIBRARY_PATH
/path at the end of my httpd.conf file, and I also
tried adding PASSEnv LD_LIBRARY_PATH.  I stoped and
started hpptd again, both from the Services gui in
Fedora and via the apachestl script in a terminal. 
None of these seem to fix the problem.  Can you
suggest anything I can try, and can you tell me how to
verify that the environmental variable was really set?
Thanks
John


       
____________________________________________________________________________________
Choose the right car based on your needs.  Check out Yahoo! Autos new Car Finder tool.
http://autos.yahoo.com/carfinder/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message