httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jess Holle <je...@ptc.com>
Subject Re: [users@httpd] IE and apache: strange problem
Date Thu, 19 Jul 2007 12:17:56 GMT
This is one of *many* insane cases where IE won't show content or 
successfully hand it off to the assigned application if/when it decides 
that it shouldn't cache said content.

Clearly this is a horrible design bug, but Microsoft always just says to 
change the caching settings or to change your server code.  In many 
cases there is no cache setting change you can make on the client so in 
many cases the solution is the latter.

This and other bugs in MSIE in dealing with compressed data have gotten 
so bad that we compress almost nothing for MSIE -- whereas we almost 
everything for other browsers.

--
Jess Holle

Fabio Marcone wrote:
> Thanks for your reply but this is a IE bug. MS bug report:
> http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;272359
>
>
> Fabio
>
>
>
> Mandy Singh wrote:
>   
>> I am not 100% Positive but IE chokes on XML responses if there is not
>> Content-Length.
>>
>> Can you try explicity setting that in your xml output?
>>
>>  
>> On 7/18/07, *Fabio Marcone* <fabio.marcone@duet.it
>> <mailto:fabio.marcone@duet.it>> wrote:
>>
>>     These are logs related to ie and firefox get in front-end apache
>>     (proxy):
>>
>>     ie log:
>>     192.168.10.42 <http://192.168.10.42> - - [18/Jul/2007:15:09:19
>>     +0200] "GET /charts/charts2.htm
>>     HTTP/1.1" 304 0 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)" "-"
>>     192.168.10.42 <http://192.168.10.42> - - [18/Jul/2007:15:09:23
>>     +0200] "GET
>>     /charts/charts.swf?library_path=charts_library&xml_source=ChartUtenteProgetti.php
>>     HTTP/1.1" 304 0 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)" "-"
>>     192.168.10.42 <http://192.168.10.42> - - [18/Jul/2007:15:09:23
>>     +0200] "GET
>>     /charts/ChartUtenteProgetti.php HTTP/1.1" 200 2713 "-" "Mozilla/4.0
>>     (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)" "-"
>>
>>
>>     firefox log:
>>
>>     192.168.10.42 <http://192.168.10.42> - - [18/Jul/2007:15:13:49
>>     +0200] "GET /charts/charts2.htm
>>     HTTP/1.1" 304 0 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:
>>     1.8.1.3 <http://1.8.1.3>)
>>     Gecko/20070310 Iceweasel/2.0.0.3 (Debian-2.0.0.3-1)" "-"
>>     192.168.10.42 <http://192.168.10.42> - - [18/Jul/2007:15:13:50
>>     +0200] "GET
>>     /charts/charts.swf?library_path=charts_library&xml_source=
>>     ChartUtenteProgetti.php
>>     HTTP/1.1" 304 0 "https://192.168.10.114/charts/charts2.htm" "Mozilla/5.0
>>     (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.8.1.3 <http://1.8.1.3>)
>>     Gecko/20070310 Iceweasel/2.0.0.3
>>     (Debian-2.0.0.3-1)" "-"
>>     192.168.10.42 <http://192.168.10.42> - - [18/Jul/2007:15:13:50
>>     +0200] "GET
>>     /charts/ChartUtenteProgetti.php HTTP/1.1" 200 2713 "-" "Mozilla/5.0
>>     (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.3 <http://1.8.1.3>)
>>     Gecko/20070310 Iceweasel/2.0.0.3
>>     (Debian-2.0.0.3-1)" "-"
>>
>>
>>     anyone can help me?
>>
>>     Fabio
>>
>>     Fabio Marcone wrote:
>>     > Hi!
>>     >
>>     > I've a strange problem with apache and IE.
>>     >
>>     > I've 2 web server apache 1.3, s1 sends request /section to s2 using
>>     > proxy module.
>>     >
>>     > in s2 there is a page with a swf movie. this movie get 2 parameters:
>>     > charts.swf?library_path=charts_library&xml_source=file.php
>>     >
>>     > where file.php builds and puts on stdout an xml file.
>>     >
>>     > if in file.php there are only echoes of xml tags, there are no
>>     troubles
>>     > (IE shows the movie correctly).
>>     >
>>     > else... if file.php gets parameters from an mysql server and builds
>>     > build xml tags using these, IE doesn't show the movie and return
>>     timeout.
>>     >
>>     > why???
>>     >
>>     > is there a syncronization problem?
>>     >
>>     > Firefox shows the movi always correctly.
>>     >
>>     > Thanks in advance,
>>     > Fabio
>>     >
>>
>>
>>     --
>>
>>     Dott. Fabio Marcone
>>
>>     2T srl
>>     Telefono                                +39 - 0871- 540154
>>     Fax                                     +39 - 0871- 571594
>>     Email                                   fabio.marcone(AT)duet.it
>>     Indirizzo                               Viale B. Croce 573
>>                                            66013 Chieti Scalo (CH)
>>     GNU/Linux registered user               #400424
>>
>>     ---------------------------------------------------------------------
>>     The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
>>     Project.
>>     See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>>     To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>>     <mailto:users-unsubscribe@httpd.apache.org>
>>       "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>>     <mailto:users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org>
>>     For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>>     <mailto:users-help@httpd.apache.org>
>>
>>
>>     
>
>
>   


Mime
View raw message