httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Graham Frank" <gfr...@neoservers.com>
Subject RE: [users@httpd] RE: Newbie problems, trying to get Apache HTTP Server working
Date Sun, 22 Jul 2007 07:38:27 GMT
The default location is the one that you specified.  If you edit that file
then it SHOULD update on your localhost in your browser.

Look around for any mention of "DocumentRoot" to see if you have anything
else specified that might be what you're actually seeing.

----
Graham Frank
Neoservers LLC - Founder and Owner
Ph: (608) 359-1593
Member of the Better Business Bureau   


-----Original Message-----
From: Karri K. [mailto:p3Dr0ster@gmail.com] 
Sent: Sunday, July 22, 2007 2:34 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] RE: Newbie problems, trying to get Apache HTTP Server
working


Thank you for your answers! But, I have been trying to change the
index.html,
which, in my case, is residing in /usr/local/apache2/htdocs/index.html.
Please correct if I'm wrong, because this really doesn't look like the file
I'm seeing in localhost. This one just says "It's working!" and the one that
show's up in localhost says:
"The SSL/TLS-aware Apache webserver was
successfully installed on this website.

If you can see this page, then the people..." and so on.
I'd first like to get this problem done with, and then maybe friends
connecting to my site.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message