httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vincent Bray" <nood...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] AddDefaultCharset not working?
Date Sun, 10 Jun 2007 13:33:34 GMT
On 10/06/07, Gregor Mosheh <gregor@hostgis.com> wrote:
> And yet...
>
> # wget --server-response http://www.turistickamapa.sk/
> --05:23:26--  http://www.turistickamapa.sk/
>             => `index.html'
> Resolving www.turistickamapa.sk... 69.59.158.28
> Connecting to www.turistickamapa.sk|69.59.158.28|:80... connected.
> HTTP request sent, awaiting response...
>    HTTP/1.1 200 OK
>    Date: Sun, 10 Jun 2007 12:23:27 GMT
>    Server: Apache
>    Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
>    Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0,
> pre-check=0
>    Pragma: no-cache
>    Set-Cookie: HOSTGIS=52d0e5393703ae7ad1dbc48c1f08f730; path=/
>    Connection: close
>    Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
>
>
>
> Are my tired eyes missing something here?

The presence of the Set-Cookie: header indicates that the response is
being generated by a program of some kind, rather than static html.
Most likely this program/script is setting the charset.
-- 
noodl

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message