httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcos R. Cardoso" <mcard...@furb.br>
Subject Re: [users@httpd] Problem with Internet Explorer
Date Wed, 23 May 2007 17:13:24 GMT
I've already solved the question. Since I use a PHP script to redirect 
the link I use the function utf8_encode() to make the proper conversion. 
Now it works fine here.

Sorry for bothering you...



Marcos R. Cardoso escreveu:
> I forgot to add, I'm using Apache 2.0.58 on a Windows Server 2003.
>
>
>
> Marcos R. Cardoso escreveu:
>> I might be missing something but I still couldn't figure it out, I'm 
>> trying to send a special caracter through a link, the character is ´ 
>> (acute). Using Firefox, Opera and Netscape it works, but using 
>> Internet Explorer I get an Apache error. Checking the log, the error is:
>>
>> (22)Invalid argument: utf8 to ucs2 conversion failed on this string: 
>> REDIRECT_QUERY_STRING=acao=validar&idUnico=40ccca7f7eabc579a7091c62b77a64c0&login=bd\xb4amaral&cdPessoa=72991&link=

>>
>>
>> and the problem resides in the "login=bd\xb4amaral" section of the 
>> error.
>>
>> If anyone went through this situation and managed to fix it, please 
>> help me.
>>
>>
>> TIA,
>>
>
>


-- 
Marcos R. Cardoso
Seção de Documentação e Automação
Biblioteca Universitária
FURB - Blumenau
(047) 3321-0660


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message