httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ruslan Sivak <rsi...@istandfor.com>
Subject [users@httpd] Apache Service auto-enabling itself on Windows
Date Sat, 12 May 2007 15:40:36 GMT
I am seeing weird behaving for Apache running on windows.  We have 2 
servers, and due to maintanence, I have one of the servers' Apache 
service disabled.  The problem is that it auto-enables itself (or 
something auto enables it) pretty much once a day.  It seems to be 
initiated by the user SYSTEM, and happens at random times of the day (so 
I don't think it's a scheduled task or anything).  What could be doing 
this?  Could it be the Service Monitor somehow? 

Here is what appears in the even log:

Date: 5/12/2007
Source: Service Control Manager
Time: 6:03:02 AM
Category: None
Type: Information
Event ID: 7040
User: NT AUTHORITY/SYSTEM
Computer: IMAGE1

The start type of the Apache2 service was changed from disabled to auto 
start.

For more information, see Help and Support Center at 
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.




Russ

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message