httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "kalin mintchev" <ka...@el.net>
Subject Re: [users@httpd] zombies
Date Fri, 27 Apr 2007 03:47:43 GMT

> But since you don't mention a version, an os or processor, we'll just
> guess
> you didn't seriously expect help to figure this out ;-)

fair enough...  here is the information:

httpd is 1.3.33
os: FreeBSD 4.10

it's about 3 years old install. the machine has been up for more than a
year and everything has been working great. this is a recent issue - not
more than a month old. in the beginning it wasn;t as often as it is now -
once, sometimes twice a day...

thanks....


>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message