httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] ScriptAlias broken with VirtualDocumentRoot?
Date Thu, 29 Mar 2007 13:30:10 GMT
On 3/29/07, Alberto Giménez <lagimenez@gmail.com> wrote:
> > You don't mention what version you are using.
>
> Yeah, sorry for that!
>
> > problem. In 1.3, the processing depends on the ordering of the
> > AddModule lines, but in 2.x it is specified in the code.
>
> I'm using 1.3, so I looked at modules loading configuration and I
> noticed that mod_vhost_alias is loaded AFTER mod_alias, so:
>
> a) when vhost module gets loaded, mod_alias is active and the
> directives should apply to vhost definitions -> should work?
>
> or
>
> b) when vhost module gets loaded, tries to 'kind of' override alias
> directives and then makes them void because I don't define a per-vhost
> ScriptAlias??? -> weird behaviour?
>
> I don't understand it at all. Should I load vhost module BEFORE alias
> one to make it work?

To be honest, I don't remember how exactly it works in 1.3, and I
don't really care. It is an obsolete version.

But yes,the first thing to try is swapping the order of the AddModule
directives.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message