httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sniederme...@cob.org
Subject RE: [users@httpd] Reverse proxying errors
Date Tue, 13 Mar 2007 15:18:12 GMT
Thanks for the info Olivier,

I did run across those postings and tried to use the following directive at
the server config level:

'SetEnv proxy-nokeepalive 1'

mentioned here:  http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39499

but it didn't seem to resolve these errors.  I didn't change the backend
server keepalive timeouts as I thought the above directive would create a
new connection each time.


If anyone can confirm this is a result of a network connectivity issue vs.
an error based on a backend server response, that would be helpful.

____________________________
Steven




                                                                           
             "Chirouze                                                     
             Olivier"                                                      
             <olivier.chirouze                                          To 
             @volvo.com>               <users@httpd.apache.org>            
                                                                        cc 
             03/13/2007 07:09                                              
             AM                                                    Subject 
                                       RE: [users@httpd] Reverse proxying  
                                       errors                              
             Please respond to                                             
             users@httpd.apach                                             
                   e.org                                                   
                                                                           
                                                                           
                                                                           




Hi,

My contribution might not be very valuable, but we do have these errors
sometimes as well.
I think it might just be what the error log is telling us: a network
error between your reverse proxy and the web server?

I hapen to have a look at this too (there is another bug report...)
http://threebit.net/mail-archive/apache-users/msg02513.html

Olivier


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message