httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tom Donovan <donov...@bellatlantic.net>
Subject Re: [users@httpd] Apache on Win2K won't respond
Date Thu, 15 Mar 2007 18:56:13 GMT
Gareth Howlett wrote:
> I downloaded and ran the .MSI installer of 2.2.4 on one of my Win2K
> boxes.  I moved IIS over to port 8080 and installed apache on port 80.
> The installation went off without a hitch - the install log has no
> ...
> The problem is, the server _NEVER_ responds to a single get command.
> ...
> - The access log is _completely_ empty... no help there.
> ...
> - I've disabled all firewalls and networking protection - including


With Apache 2.2.4 on Win2k you will need to use the Win32DisableAcceptEx directive to correct
a 
different bug - so it is worth giving it a try.

FYI - an APR Bug (http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41321) requires that 
Win2k/Apache 2.2.4 users have the Win32DisableAcceptEx directive in their conf, else IP addresses

show as 0.0.0.0 in the logs, cgi's, etc.

-tom-


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message