httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jesse Ross <jr...@broad.mit.edu>
Subject Re: [users@httpd] Alias Configuration :: Help Needed Please
Date Tue, 13 Mar 2007 15:28:47 GMT
Hi Dan,

Are you definitely loading the alias_module?

Also, when you restart apache, is it complaining about anything in the 
error log?

Best,
Jesse Ross


Dan Wareham wrote:
> Hello,
> 
> I wonder if someone might please help me with the follow problem??
> 
> I am trying to set up the follow two directory mappings ::
> 
> http://localhost/Directory1/
> http://localhost/Directory2/
> 
> Within <IfModule alias_module> tags of the httpd.conf file I have placed 
> the
> following ::
> 
> Alias /Directory1 "H:\ApplicationFiles\Directory1\"
> <Directory "H:\ApplicationFiles\Directory1">
>  AllowOverride None
>  Order allow,deny
>  Allow from all
> </Directory>
> 
> Alias /Directory1 "H:\ApplicationFiles\Directory2\"
> <Directory "H:\ApplicationFiles\Directory2">
>  AllowOverride None
>  Order allow,deny
>  Allow from all
> </Directory>
> 
> However, when I enter http://localhost/Directory1/ into my browser I get a
> 404 error. Looking in the error log it states ::
> 
> [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: F:/Program Files/Apache
> Software Foundation/Apache2.2/htdocs/Directory1
> 
> It would appear that the Alias aren't working and that it is just using the
> document root. Can anyone please tell me what I'm missing??
> 
> Thanks in advance
> D@n
> 
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message