httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "MJ & Bob Ampula" <amp...@hughes.net>
Subject Re: [users@httpd] Problem loading Ver 2.2.4 with MS Vista
Date Thu, 15 Mar 2007 12:50:32 GMT
Yes, I was installing as Administrator.

----- Original Message ----- 
From: "William A. Rowe, Jr." <wrowe@rowe-clan.net>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Thursday, March 15, 2007 2:11 AM
Subject: Re: [users@httpd] Problem loading Ver 2.2.4 with MS Vista


> MJ & Bob Ampula wrote:
>> Attempting to set up a local test server on our new laptop running
>> Windows Vista.
>
> There's next to no research yet on how the security context changes
> in the many variations of Vista affect the installer.
>
> http://www.apache.org/dist/httpd/binaries/win32/TROUBLESHOOTING.html
>
> has some hints to provide us more details of what happens during
> installation.
>
> One specific question - were you installing as Administrator?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message