httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brian J Smith" <carotria...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Beginner problems
Date Tue, 27 Feb 2007 21:46:41 GMT
That solved that problem. Now all I have to do is get Dreamweaver to work
with it all!  Thanks

Brian

On 2/27/07, Mark Lavi <mlavi@sgi.com> wrote:
>
>  You must browse to the existing file in the docroot, including the proper
> path.
>
> So http://yourserver/antiques_php/register.php should go to:
>
> C:/Program Files/Apache Software
> Foundation/Apache2.2/htdocs/antiques_php/register.php
>
>
>
> http://yourserver/register.php should go to:
>
> C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/register.php
>
> …which you said you'd removed. Indeed, you do see that in the error log
> you sent us.
>
>
>
> Does this help?
>
>
>
> --Mark
>
> Mark Lavi, Enterprise Web Management Team @ SGI
>
> mailto:mlavi@sgi.com || phone:+1-650-933-7707
>
>  ------------------------------
>
> *From:* Brian J Smith [mailto:carotrialap@gmail.com]
> *Sent:* Tuesday, February 27, 2007 1:16 PM
> *To:* users@httpd.apache.org
> *Subject:* Re: [users@httpd] Beginner problems
>
>
>
> Using same structure as before  which is
>
> C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache
> 2.2\htdocs\antiques_php\
>
> DocumentRoot "C:/Program Files/Apache Software
> Foundation/Apache2.2/htdocs"
> ServerRoot "C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2"
>
> BUT there was,in \htdocs,  a file 'register.php'. The same file is in
> \antiques_php
>
> I have removed the file in \htdocs.
>
> I now get the following error message
>
>
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Apache/2.2.3 (Win32) PHP/5.2.1
> configured -- resuming normal operations
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Server built: Jul 27 2006 16:49:49
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Parent: Created child process 15080
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Child 15080: Child process is running
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Child 15080: Acquired the start mutex.
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Child 15080: Starting 250 worker
> threads.
> [Tue Feb 27 16:04:36 2007] [notice] Child 15080: Starting thread to listen
> on port 8080.
> [Tue Feb 27 16:05:07 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist:
> C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/today
>
> NOTE When I added .php to the today file it was found OK
>
> [Tue Feb 27 16:05:08 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist:
> C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/favicon.ico
> [Tue Feb 27 16:05:44 2007] [error] [client 127.0.0.1] script 'C:/Program
> Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/register.php' not found or
> unable to stat
>
> The file was not found because it is not in /htdocs but is in
> /htdocs/antiques_php/
>
> I thought that anything in the htdocs directory or its subdirectories
> would be found. What am I missing?
>
> Brian
>
>
>  On 2/26/07, *Mark Lavi** *<mlavi@sgi.com> wrote:
>
> Take a look at your Apache error logs to help you debug.
>
> You may be misconfiguring both Dreamweaver and Apache!
>
>
>
> Cheers,
>
>
>
> --Mark
>
> Mark Lavi, Enterprise Web Management Team @ SGI
>
> mailto:mlavi@sgi.com
>
>  || phone:+1-650-933-7707
>
>  ------------------------------
>
> *From:* Brian J Smith [mailto:carotrialap@gmail.com]
> *Sent:* Monday, February 26, 2007 1:40 PM
> *To:* users@httpd.apache.org
> *Subject:* [users@httpd] Beginner problems
>
>
>
> My directory structure is:
>
> C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache
> 2.2\htdocs\antiques_php\
>
> DocumentRoot "C:/Program Files/Apache Software
> Foundation/Apache2.2/htdocs"
> ServerRoot "C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2"
>
> In \htdocs I have a file register.php. The same file is in \antiques_php
>
> My browser using http://localhost:8080/ can find the file is \htdocs but
> not
> the other one. Why? How to correct?
>
> I am trying to use Dreamweaver MX with PHP & MySQL following an example in
> 'Inside Dreamweaver MX' with the Local Folder on F:\DMWVR\Inside
> MX\Chapters\chapter_30\
> The Remote Folder on C:\Program Files\Apache Software
> Foundation\Apache2.2\htdocs
>
> \antiques_php\
> and the Testing server the same as the Remote Folder.
>
> Dreamweaver gives me an error "There is no testing server running on the
> server machine.
>
> I feel this must be an Apache config error. Any help would be appreciated.
>
> --
> Brian J Smith
>
>
>
>
> --
> Brian J Smith
> www.cantass.com
> CARO Trial Approver
> Fax 1-309-422-4728
>



-- 
Brian J Smith
www.cantass.com
CARO Trial Approver
Fax 1-309-422-4728

Mime
View raw message