httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "bhaarat Sharma" <bhaara...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Webserver responding slow
Date Tue, 27 Feb 2007 11:33:33 GMT
attached is my configuration file. We arent getting any errors. it is just
taking a lot of time when using the webserver to get to our application
server.  I dont know what could be causing this

On 2/26/07, Yvo van Doorn <yvo.vandoorn@gmail.com> wrote:
>
> On 2/26/07, bhaarat Sharma <bhaarat.s@gmail.com> wrote:
> > Hello
> >
> > we have two servers. we put our code on first server and are able to
> access
> > it via
> > http://server1:9080/ourCode          (first link)
> >
> > but we configured a webserver on another server and the port is 80. so
> we
> > can access the same thing via this link
> > http://server2/ourCode                  (Second link)
> >
> > We see the main index page pretty fast on both links. but when the user
> puts
> > uname and password..it takes forever to go to next page on Second link.
> > when user clicks 'login' we are establishing connection to cognos
> ReportNET.
> >  ReportNet version we are running is MR3 and websphere version is 5.10.
> > Please note, that we ARE able to see the screen after login...it just
> takes
> > a significant longer time compared to first link.
> >
> > Maybe there is some configuration in httpd.conf that i can make?
> >
> > Thanks
> >  --
> > -bhaarat
>
> Conf file?
> Error log?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


-- 
-bhaarat

Mime
View raw message