httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David S. <davidsch...@alumni.tufts.edu>
Subject [users@httpd] virtual host shuffle
Date Mon, 29 Jan 2007 21:49:25 GMT
I have 3 web mod_python apps running on different ports.  It behaves as if it is
mixing up ports.  When I hit http://a.server.name/secure/ it redirects correctly
and https://a.server.name/secure/ looks and works fine.  Then I try
http://a.server.name:8000/ and again fine.  Then I try
https://a.server.name/secure/ again and it appears to be hitting the application
running on port 8000.  Refreshing the page sometimes resolves correctly,
sometimes not. 

Finally, I would expect that using http://the_pysical_servername/ would not
work, or would consistently go to the default virtual server but it responds as
if I used a.server.name.

I am hugely confused.  Any help is greatly appreciated. 

Peace, David S.

p.s.  I have a configuration that looks like the following:

NameVirtualHost 192.168.0.210:80
<VirtualHost 192.168.0.210:80>
  ServerName a.server.name
  Redirect permanent /admin/ https://a.server.name/secure/
  ...
</VirtualHost>

NameVirtualHost 192.168.0.210:443
<VirtualHost 192.168.0.210:443>
  ServerName a.server.name
  SSLEngine on
  ...
</VirtualHost>

NameVirtualHost 192.168.0.210:8000
<VirtualHost 192.168.0.210:8000>
  ServerName a.server.name
  ...
</VirtualHost>




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message