httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard de Vries <richard_devr...@yahoo.com>
Subject Re: [users@httpd] Unable to bind to port 443 on 2.2.4
Date Tue, 23 Jan 2007 21:52:10 GMT
Sounds like something else is already running on port
80. Is this on unix?

Try finding out what is on port 80. If you have lsof
installed, you can run the following as root:

lsof -i TCP:80


--- "Jain, Abhay K, INFOT" <jainabhay@att.com> wrote:

> I am trying to use same instance of Aapche to
> process
> requests on port 80 (http) and port 443 (https).
> I could not start apache built with mod_ssl and ran
> with trace
> and found that the Apache process binds to port 443
> successfully
> but the child process fails stating that port is
> already in use.
>  
> I am not sure if it is due to my configuration. I
> edited virtual host
> for 443
> in conf/extra/httpd-ssl.conf.  Do I need to specify
> virtual host
> entry in httpd.conf? Do I also need to specify
> Listen 443
> in httpd.conf?
>  
>  
>  
> 



 
____________________________________________________________________________________
Any questions? Get answers on any topic at www.Answers.yahoo.com.  Try it now.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message