httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "herauthon" <heraut...@home.nl>
Subject Re: [users@httpd] make error (embryo state user)
Date Mon, 29 Jan 2007 19:42:46 GMT
Before i send a load of snippets with errors
i found a few in  confdefs.h.  


>>>
configure:25734: checking pthread.h usability
configure:25746: gcc -c -g -O2 -DNETBSD -w conftest.c >&5
configure:25752: $? = 0
configure:25756: test -z
                         || test ! -s conftest.err
configure:25759: $? = 0
configure:25762: test -s conftest.o
configure:25765: $? = 0
configure:25775: result: yes
configure:25779: checking pthread.h presence
configure:25789: gcc -E -DNETBSD -w conftest.c
configure:25795: $? = 0
configure:25815: result: yes
configure:25850: checking for pthread.h
configure:25857: result: yes
configure:26045: checking for CFLAGS needed for pthreads
configure:26082: gcc -o conftest -g -O2 -DNETBSD  conftest.c -lcrypt  >&5
<<

Blunty ignore any other entries that wurry me or you..
i send you this first..








----- Original Message ----- 
From: "Sander Temme" <sctemme@apache.org>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Monday, January 29, 2007 7:57 PM
Subject: Re: [users@httpd] make error (embryo state user)


> 
> On Jan 29, 2007, at 10:12 AM, herauthon wrote:
> 
> >> - On what OS you are trying to compile.
> > ** NetBSD 3.1 i386 on P-II MMX 333
> 
> Unfortunately, I haven ever had the chance to try compiling Apache on  
> netbsd.
> 
> >> - What options you gave the "configure" command.
> > ** --enable-so
> 
> When you run ./configure, it'll first do APR. Could you re-run it and  
> look for the section where it configures thread support (look for  
> "Checking for Threads..." in the output). Please paste us that  
> portion of the ./configure output.
> 
> Also, look for the config.log file generated by APR configure (this  
> may be in srclib/apr), and search for "checking pthread.h usability".  
> Could you paste us the config.log contents from that point up to  
> where it says "checking for library containing shm_open"?
> 
> That will allow us to investigate what is going wrong on your system.  
> Now for a potential quick fix: could you try passing --enable- 
> threads=no to ./configure and tell us if that makes your problem go  
> away?
> 
> Thanks,
> 
> Sander
> 
> -- 
> sctemme@apache.org            http://www.temme.net/sander/
> PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF
> 
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message